[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Landbohaven – gode ideer, inspiration og hvad der sker i haven de forskellige årstider

Til vores gamle smedje er der en dejlig landbohave. Da vi overtog ejendommen for snart 15 år siden, var der ikke så mange bede og kun et enkelt pære og æbletræ. Det tog noget tid inden vi fik mod til at plante frugttræer, rhododendron og anlægge rosen- og staudebede. Der var heller ikke nogen køkkenhave. Vi fik hjælp af en havearkitekt til at lave en grov haveplan, der opdelte haven i flere rum med bøgehække. Det har fungeret rigtig godt. Indretningen af haven har været præget af, at den er vindudsat og et ønske om at bevarer udsigten til fjorden. En stor del af haven har også været forbeholdt til legeområde, hvor der er plads til at spille fodbold mv.

I mange år fyldte et gammelt kastanjetræ en stor del af haven. Den blev brugt til at bygge legehus oppe i træet, og gav skygge en varm sommerdag. Men for et par år siden døde den pludselig af svamp og den blev taget ned.

[/vc_column_text][vc_wp_custommenu nav_menu=”69″ title=”Se mere under siderne:”][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”732,741,742,743,744″ img_size=”medium” autoplay=”yes” title=”Nogle af de flotte stauder fra haven”][vc_images_carousel images=”800,801,802,803,804,805″ img_size=”medium” speed=”4000″ autoplay=”yes” wrap=”yes” title=”Nedtagning af det stor kastanjetræ”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_recentcomments number=”5″][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *