Jeg er opvokset på en gård i en landsby i Østjylland, og synes derfor det var en drøm at flytte ud til fjorden, da jeg fik muligheden. Min familie og jeg har nu boet ud til Limfjorden i over 10 år og vi nyder fortsat udsigten til Limfjorden hver dag.

Jeg er uddannet landinspektør og arbejder til dagligt som projektleder af store naturgenopretningsprojekter. F.eks. ådalsprojekter med genslyngning af vandløb, vådområdeprojekter, lavbundsprojekter med tilbageholdelse af CO2 og restaurering af højmoser. Jeg har altid holdt rigtig meget af naturen og livet på landet. Jeg er gift og har tre børn. Jeg er ivrig lystfisker og jæger. Holder meget af havearbejde og gør det selv projekter som handyman. Vi bor i en gammel smedje med to hektar jord til, så der er altid noget der lige skal vedligeholdes og nye projekter at gå i gang med. Jeg er glad for en tur på hesteryg, windsurfe, vandre og tage en løbetur i naturen. Jeg har en kajak, som jeg dog ikke bruger så meget for tiden, og en Uttern 5500 DC speedbåd, der bruges til leg og fiskeri på fjorden og til havfisketure fra Hirtshals. Jeg kan lide ideen om selvforsyning, men går ikke all in på det. Køkkenhaven er kun 50 kvadratmeter! Vi holder høns og har en Springer Spaniel jagt hund og en kat. Dvs. alt i alt et liv på landet og ved fjorden med primær interesser indenfor natur, fjorden, have, hus, hjem, jagt og lystfiskeri.